" " " "
top of page
  • JW Wines

Genieten van Italiaanse wijn met de mobiele wijnbar op locatie

Onze wijnbar: de extra belevingsfactor op elk feest of evenement

Wijnliefhebber en iets te vieren? Organiseert u een productvoorstelling, evenement, familiefeest of een gezellige bijeenkomst met vrienden? Dan is de mobiele wijnbar van J&W Wines iets voor u. Wij laten u en uw gasten ter plaatse genieten van heerlijke Italiaanse wijn in onze mobiele wijnbar met bediening. Een echte meerwaarde op elk feest of event!

Moiele wijnbar

Ruim aanbod aan Italiaanse wijnen

Wilt u van Italiaanse topwijnen genieten op locatie? Dat kan! J&W Wines beschikt over een mobiele wijnbar voor alle evenementen, van familiefeesten tot productvoorstellingen. Als specialist in Italiaanse wijnen beschikken we over een ruim aanbod van specialiteiten uit wijnhuizen uit diverse Italiaanse wijnstreken. Als klant bepaalt u uiteraard zelf welke wijnen er worden aangeboden in de mobiele wijnbar tijdens uw event.


Wat kost een mobiele wijnbar?

De kostprijs van een mobiele wijnbar op uw evenement is afhankelijk van een aantal factoren. Wilt u eveneens glazen en een koelingssysteem huren en had u graag bediening gewenst bij de mobiele wijnbar? Over het algemeen mag u er vanuit gaan dat we enkel de geopende flessen aanrekenen met een minimum van 400 euro inclusief btw. Komt u niet aan dit bedrag bij uw evenement? Geen probleem, dan geven we u het verschil terug in de vorm van tegoedbonnen bij J&W Wines. Ideaal wanneer u later nog eens Italiaanse wijnen bij ons bestelt.


Waarom kiezen voor J&W Wines?

Als wijnspecialist richt J&W Wines in Grobbendonk zich op de Italiaanse wijnen. Waarom? Italië is een van de belangrijkste wijnproducerende en exporterende landen ter wereld. Het heeft een ruim aanbod aan topwijnen waarvan de meeste onbekend zijn voor ons. Met onze kennis willen we klanten betaalbare, kwalitatieve en toegankelijke Italiaanse wijnen leren kennen en aanbieden. Omdat we samenwerken met diverse wijnhuizen houden we dit bovendien betaalbaar. Daarnaast bieden we een totaalservice aan waarbij u ook glazen, koelingssystemen en bediening kunt bijbestellen.


Evenement gepland? Een heerlijk glas wijn is nooit ver weg bij de mobiele wijnbar van J&W Wines. Vraag ons gerust om meer info over onze mobiele wijnbar.11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page