" " " "
top of page
Logeren in Italië

Plan je een bezoek aan de magische wereld vol Italiaanse wonderen? Bekijk dan zeker hieronder onze adviezen! 

Bezoek het wijnhuis van Guerrieri na een betoverend verblijf bij Capotorto. Of blijf je liever slapen op een wijndomein dan hebben we in Piemonte, Veneto, Le Marche en Toscane wel een adresje.

 

Vind hieronder alle informatie over onze aanbevelingen!

 

TESTED & APPROVED BY J&W WINES

Capotorto, Marken - Italië

Een Italiaanse casa van omstreeks 1700.

Prachtig gerestaureerd, een mix van authenticiteit en hedendaags design.

Gelegen in Midden –Italië, in het Noorden van Le Marche. De Middeleeuwse straatstenen zijn hier nog niet gepolijst door de voetzolen van miljoenen toeristen ... Authenticiteit ten top! Combineer je visite met een uniek bezoek aan het wijnhuis Guerrieri.

La Vallata Umbria, Umbrië - Italië

Een traditionele Umbrische woning die zich situeert midden in de driehoek Assisi – Perugia – Gubbio, de perfecte uitvalsbasis om de streek te bezoeken.

 

Middenin de groene heuvels van Umbrië met een adembenemend panorama vlakbij het historische dorp Fratticiola Selvatica.

Bezoek zeker eens het Pardi-wijnhuis!

Logeer bij Wijnhuis Rovero

Logeer in een stille en elegante farmhouse die zich situeert in het wijnhuis van Rover​o. Kijk uit op de prachtige vineyards en neem zeker deel aan de uitzonderlijke winetastings! 

De geschiedenis van dit plekje gaat terug naar het einde van de 19e eeuw. Geniet van een huiselijke sfeer in een prachtige Italiaanse setting.

Schermafbeelding 2021-03-15 om 15.23.13.
Vakantiedomein Gagnoni Toscane, Italië

Deze door Belgen uitgebate parel is gelegen in een beschermd natuurgebied in het culturele hart van het Italiaanse schiereiland Toscane. De ideale bestemming voor mensen op zoek naar rust en schoonheid.

 

Beleef in één van de prachtig gerestaureerde boerderijwoningen en schuren van Piccolo Borgo Gagnoni een droomvakantie in authentieke Toscaanse omgeving. Of ... geniet met familie of vrienden van de unieke Leopoldiaanse architectuur in de 18de eeuwse Villa Ganoni. 

Proef van de betoverende Toscaanse keuken en wijnen in een nooit eerder geziene setting.

Gelegen nabij talrijke cultuursteden (Siena, Cortona, Arezzo, Pienza..) en uitzonderlijke landschappen (Crete Senesi, Val d’Orcia..).

 
 
 
Logeer bij Wijnhuis Mansalto in Toscane

Logeren in een pitoresk landhuis middenin de natuur en stilte van de Toscaanse countryside  of genieten van privacy en de Toscaanse good vibes in een villa? Alles wat je zoekt, vind je bij Wijnhuis Mansalto! 

Welkom in een 'andere wereld'  (maar wel een wereld waar ze privétuinen, zwembaden, jacuzzi's en spa's kennen, gelukkig!)

Bekijk de magische, bijna onrealistisch mooie beelden op hun website, en book de ontspanning die je verdient. 

slide-home1.jpg
dsc_0658_sm.jpeg
B&B Guardastelle

Onmogelijk om niet verliefd te worden op zijn glooiende heuvels, waarvan de vruchten de wijn en olijfolie worden waar de hele wereld jaloers op is. Onmogelijk om onaangetast te blijven door zijn eeuwenoude geschiedenis. Het is moeilijk om niet ondergedompeld te worden in een sprookjesachtige sfeer terwijl de vuurvliegjes je vergezellen langs de weg die naar de poorten van San Gimignano leidt, en om niet betoverd te worden door de gestolen glimpen van de torens.

borghetto_villa_room1_2_vista.jpeg
B&B Il Borghetto in Toscane

Ontbijt op de patio omringd door de magische geur en atmosfeer van prachtige jasmijnbloemen, ... moeten we meer zeggen?

Il Borghetto is de perfecte plaats voor keuken- en wijnliefhebbers om te ontspannen. Genit bijvoorbeeld van een kookcursus of een bezoek aan de wijn- of olijfoliemakerij. 

Vier hectare wijngaarden, volledig biologisch met invoering van biodynamische praktijken. Ze groeien rond 300 meter hoogte en zijn geplant in een aantal wijngaarden in twee natuurlijke amfitheaters die ons toelaten om een breed palet van verschillende klonen en onderstammen, exposities en bodems te hebben. Dit alles maakt onze wijnen origineel, complex en zeer elegant. 

Naast wijn produceren ze hun eigenste Extra Vergine Olijfolie uit twaalf hectare olijfgaarden, een waar paradijs gelegen op twee heuvels gericht richting de Val di Pesa. 

Ca'dei Maghi in Veneto

De woorden Ca'dei Maghi klinken je wellicht bekend in de oren als je ooit onze webshop bezocht. 

Cà dei Maghi is de ideale plek voor een eet- en wijnvakantie in het hart van Valpolicella,
dankzij de gastvrije structuur, het aangrenzende restaurant en de beleefdheid en behulpzaamheid van het personeel.


Hotel Cà dei Maghi beschikt over tweepersoonskamers en eenpersoonskamers, alle voorzien van badkamer, satelliet-tv
telefoon, airconditioning en gratis internetverbinding.

bottom of page