Logeren in Italië

Plan je een bezoek aan de magische wereld vol Italiaanse wonderen? Bekijk dan zeker hieronder onze adviezen! 

Bezoek het wijnhuis van Guerrieri na een betoverend verblijf bij Capotorto of proef de magische wijnen van Pardi tijdens je verblijf bij La Vallata.

 

Vind hieronder alle informatie over onze aanbevelingen!

 

TESTED & APPROVED BY JO & WIM

Capotorto, Marken - Italië

Een Italiaanse casa van omstreeks 1700.

Prachtig gerestaureerd, een mix van authenticiteit en hedendaags design.

Gelegen in Midden –Italië, in het Noorden van Le Marche. De Middeleeuwse straatstenen zijn hier nog niet gepolijst door de voetzolen van miljoenen toeristen ... Authenticiteit ten top! Combineer je visite met een uniek bezoek aan het wijnhuis Guerrieri.

La Vallata Umbria, Umbrië - Italië

Een traditionele Umbrische woning die zich situeert midden in de driehoek Assisi – Perugia – Gubbio, de perfecte uitvalsbasis om de streek te bezoeken.

 

Middenin de groene heuvels van Umbrië met een adembenemend panorama vlakbij het historische dorp Fratticiola Selvatica.

Bezoek zeker eens het Pardi-wijnhuis!

Logeer bij Wijnhuis Rovero

Logeer in een stille en elegante farmhouse die zich situeert in het wijnhuis van Rover​o. Kijk uit op de prachtige vineyards en neem zeker deel aan de uitzonderlijke winetastings! 

De geschiedenis van dit plekje gaat terug naar het einde van de 19e eeuw. Geniet van een huiselijke sfeer in een prachtige Italiaanse setting.

Schermafbeelding 2021-03-15 om 15.23.13.
Vakantiedomein Gagnoni Toscane, Italië

Deze door Belgen uitgebate parel is gelegen in een beschermd natuurgebied in het culturele hart van het Italiaanse schiereiland Toscane. De ideale bestemming voor mensen op zoek naar rust en schoonheid.

 

Beleef in één van de prachtig gerestaureerde boerderijwoningen en schuren van Piccolo Borgo Gagnoni een droomvakantie in authentieke Toscaanse omgeving. Of ... geniet met familie of vrienden van de unieke Leopoldiaanse architectuur in de 18de eeuwse Villa Ganoni. 

Proef van de betoverende Toscaanse keuken en wijnen in een nooit eerder geziene setting.

Gelegen nabij talrijke cultuursteden (Siena, Cortona, Arezzo, Pienza..) en uitzonderlijke landschappen (Crete Senesi, Val d’Orcia..).

 
 
 
Logeer bij Wijnhuis Mansalto in Toscane

Logeren in een pitoresk landhuis middenin de natuur en stilte van de Toscaanse countryside  of genieten van privacy en de Toscaanse good vibes in een villa? Alles wat je zoekt, vind je bij Wijnhuis Mansalto! 

Welkom in een 'andere wereld'  (maar wel een wereld waar ze privétuinen, zwembaden, jacuzzi's en spa's kennen, gelukkig!)

Bekijk de magische, bijna onrealistisch mooie beelden op hun website, en book de ontspanning die je verdient. 

slide-home1.jpg