Onze Guerrieri Wijnen

Hieronder vindt u een overzicht van ons Guerrieri-assortiment. Guerrieri is een wijnhuis gelegen in Marken, Italië. Ook OLIJFOLIE van deze fantastische streek is hier te vinden. Wilt u graag meer informatie/prijzen van deze topproducten? Contacteer ons! 

Schermafbeelding 2020-11-12 om 11.02.46.

prijs op aanvraag

Farmer Book

Inhoud: 1 fles Della Terra | 1 fles Del Mare | 1 fles olijfolie | 1 pot honing | 500 gr pasta 

Alle producten worden op het Guerrieri-domein gemaakt met aandacht voor de natuur

Chef-kok met de Hoed

Foodpairing Guide

vis, vlees & als aperitief

3.png

prijs op aanvraag

Spumante extra Dry 11%

BUBBEL - 80% Bianchello, 20% Chardonnay | 11% vol. 

Stro-gele kleur, gekenmerkd door een aroma van gemengde witte bloemen. Frisse smaak met evenwichtige afronding.

Chef-kok met de Hoed

Foodpairing Guide

schelpdieren, zeevruchten & als aperitief

6.png

prijs op aanvraag

Ale

BUBBEL ZOET - 50% Sangiovese, 50% Lacrima Morro d'Alba | 7% vol.

Zoete mousserende rode wijn. Harmonisch en fris met hints van zwarte kers en bes. Geuren van viooltjes en rozen.

Chef-kok met de Hoed

Foodpairing Guide

koekjes, fruitcake, amandelgebak of als aperitief

9.png

prijs op aanvraag

Capsula Oro

OLIJFOLIE - 100% Leccino olijven | 0,5 lt 

De Capsula Oro is fruitig, mild en aromatisch. Zoet met een aangename bittere en pittige nasmaak.

Chef-kok met de Hoed

Foodpairing Guide

zeevruchten, wit vlees, gestoomde groenten en salades

4.png

prijs op aanvraag

Guerriero Della Terra IGP

ROOD - 90% Montepulciano, 10% Sangiovese | 15% vol. | 750 cl

 

Intense kleur en uitzonderlijke structuur. Luca Maroni beschreef deze wijn als een sensatie: "een van de beste Italiaanse wijnen door zijn fruit, en zeldzame textuur, zachtheid en integriteit van aroma's"

Chef-kok met de Hoed

Foodpairing Guide

rood vlees en wild, serveertemperatuur 18°C

1.png

prijs op aanvraag

MAGNUM Guerriero Nero IGP

ROOD - 40% Montepulciano, 40% Sangiovese, 20% Cabernet Sauvignon | 14% vol. | 1,5l

 

Intense kleur en aanhoudende structuur. Bijzonder aangename en smaakvolle wijn met een aroma van violen, vanille, cacao en kruiden.

Chef-kok met de Hoed

Foodpairing Guide

rood vlees en wild, serveertemperatuur 18°C

1.png

prijs op aanvraag

Bianchello del Metauro D.O.C.

WIT - 100% Bianchello 

Een heldere gele kleur. Frisse, harmonieuze en aangename wijn met een laag alcoholgehalte. Aroma van zomerfruit en witte bloemen. 

Chef-kok met de Hoed

Foodpairing Guide

vis, vlees & als aperitief

4.png

prijs op aanvraag

Spumante extra Dry Rosé 12%

BUBBEL - 100% Sangiovese | 12% vol. 

Veelzijdige mousserende rosé; fris, fruitig en elegant. De smaak is vol en levendig met aroma van rode bessen.

Chef-kok met de Hoed

Foodpairing Guide

schelpdieren, zeevruchten & als aperitief 

7.png

prijs op aanvraag

Celso Bianchello del Metauro Superiore 

WIT - 100% Bianchello | 5 STAR WINE AWARD op VinItaly 2016, '17 & '18

Gouden tot stro)gele kleur, charmante intense wijn. Smaak is vol en goed uitgebalanceerd met een aroma van witte bloemen en aromatische kruiden.

Chef-kok met de Hoed

Foodpairing Guide

zeevruchten, vis en vlees, asperges

10.png

prijs op aanvraag

Capsula Verde

OLIJFOLIE - 40% Raggiola, 60% Frantoio olijven | 0,5 lt

De Capsula Verde heeft een intense fruitigheid en kenmerkt zich door rijke kruidachtige noten. Gebalanceerde, bittere, pittige en groene amandeltonen.

Chef-kok met de Hoed

Foodpairing Guide

rood vlees, bruschetta, groenten en soep

4.png

prijs op aanvraag

MAGNUM Guerriero Della Terra IGP

ROOD - 90% Montepulciano, 10% Sangiovese | 15% vol. | 1,5l

 

Intense kleur en uitzonderlijke structuur. Luca Maroni beschreef deze wijn als een sensatie: "een van de beste Italiaanse wijnen door zijn fruit, en zeldzame textuur, zachtheid en integriteit van aroma's"

Chef-kok met de Hoed

Foodpairing Guide

rood vlees en wild, serveertemperatuur 18°C

2.png

prijs op aanvraag

Rosa dei Venti IGP

ROSE - 100% Sangiovese | 11,5% vol. | 750 cl

 

Roze als een rozenblaadje, licht en fris. Rosé in kleur en aroma. Smaak is fris en droog. 

Chef-kok met de Hoed

Foodpairing Guide

wanneer rood te veel en wit niet genoeg is, aperitief, visstoofpot. Serveertemperatuur, 12°C

2.png

prijs op aanvraag

Guerriero del Mare I.G.P.

WIT - Druif: Guerrieri Bianchello selectie | 98 PUNTEN Luca Maroni | 14% vol.  

Intens witgoude gleur, fluweel, zijdeachtig. Fenomenale aroma's van rijp fruit & kruiden, lichte zilte accenten. Perfect geïntegreerd zuur & vol. 

Chef-kok met de Hoed

Foodpairing Guide

zeevruchten, wit vlees, kaas & truffel

5.png

prijs op aanvraag

LEO Moscato

BUBBEL - 100% Moscato | 5% vol.

Zoete mousserende wijn. Frisse, aromatische en eleganto Moscato.

De Charmat-methode wordt gebruikt om een fijne perlage te verkrijgen.

Chef-kok met de Hoed

Foodpairing Guide

bij traditioneel gebak

8.png

prijs op aanvraag

Galileo Colli Pesaresi Sangiovese Riserva D.O.C.

ROOD - 90% Sangiovese, 10% Montepulciano | 13,5% vol.

Robijnrode wijn met een volle body, charmant en volhardend. Intense kruiden-, kersen- en bessenaroma's.

Chef-kok met de Hoed

Foodpairing Guide

rood vlees & wild

3.png

prijs op aanvraag

Guerriero Bianco IGP

WIT - heldere gouden kleur, intens en elegant. Deze bijzondere wijn dankt zijn rijke en volle smaak aan de houtrijping van 6 tot 8 maanden. Aroma van vanille en rijp fruit.

Chef-kok met de Hoed

Foodpairing Guide

zeevruchten, wit vlees, kaas en truffel

1.png

prijs op aanvraag

Guerriero Nero IGP 

ROOD - 40% Montepulciano, 40% Sangiovese, 20% Cabernet Sauvignon | 14% vol. | 750 cl

 

Intense kleur en aanhoudende structuur. Bijzonder aangename en smaakvolle wijn met een aroma van violen, vanille, cacao en kruiden.

Chef-kok met de Hoed

Foodpairing Guide

rood vlees en wild, serveertemperatuur 18°C